Cazul de sechestrare de la Chiajna s-a încheiat cu bine

Realizator: Poliţiştii anunţă că au încheiat cu bine operaţiunea de la Chiajna, lângă Capitală, unde un bărbat s-a baricadat în propria locuinţă şi timp de mai multe ore şi-a sechestrat copilul, o fetiţă de 5 ani. În urmă cu puţin timp, atât fetiţa cât şi tatăl ei au fost preluaţi de autorităţi. Din primele informaţii, nimeni nu a fost rănit.
Reporter: Alex Avram – Într-adevăr, cu aproximativ o jumătate de oră în urmă, bărbatul care și-a ținut fiica de 5 ani sechestrată pentru peste 29 de ore s-a predat poliției. Atât el cât și fiica sa au fost preluați de autorități și se află în afara oricărui pericol. O femeie, care s-a recomandat ca fiind avocata bărbatului, a reușit să stea de vorbă cu el și a declarat că, de fapt, soția bărbatului ar fi pornit altercația, iar momentan fetița de 5 ani va rămâne cu mătușa și cu bunica ei.
Chiar în acest moment, reprezentanții poliției oferă declarații și, cu siguranță, va fi deschisă o anchetă în acest caz – una dintre cele mai ample operațiuni de negociere cu care s-a confruntat Poliția Română până acum./cvanatoru

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 5 mai)