Târgul de carte Gaudeamus Radio România continuă la Braşov

Târgul de carte Gaudeamus Radio România continuă, astăzi, la Braşov. Mii de cărţi din numeroase domenii, reduceri de preţuri şi concursuri pentru copii, cu premii însemnate – toate se găsesc în Piaţa Sfatului, în această ediţie de vacanţă.
Reporter: Pe lângă standurile pline cu volume de cărţi din Piaţa Sfatului există standuri cu jocuri educaționale.
Unul dintre expozanți, Răzvan /…/: Avem multe jocuri, în special puzzle mecanice, jocuri de inteligență pentru toate vârstele și toate gradele de dificultate, până la jocuri de familie, jocuri cu animale. Avem cuburi rubice, de toate tipurile.
Reporter: Materialele educaționale prin joc sunt atractive pentru cei mici.
-: Cred că le dezvoltă foarte mult imaginația.
-: Jocuri de societate. Voiam să caut un cub rubic. Îmi place să-l rezolv.
-: Unele jocuri chiar mă ajută să învăț și eu niște lucruri din ele.
-: Mie-mi plac intelectualele.
-: Jocurile creative, cele care te fac așa fericite, zâmbărețe. Da, cele care poți să îmbraci prințese, să le /…/, sunt faine.
Reporter: Este deja o tradiție ca la Târgul de Carte Gaudeamus Radio România să fie prezenți și distribuitorii de jocuri educative.
Organizator al târgului, Connie Chifor: Sunt câțiva distribuitori de jocuri educaționale care ne însoțesc în periclul nostru prin întreaga țară de câțiva ani. E un punct de atracție, bineînțeles, pentru toți vizitatorii, dar, iarăși, pentru cei mai tineri dintre ei, în special.
Reporter: Târgul este deschis până duminică, la 21:00.Realizator: Cristian Bâcâin – Reporter: Mihaela Chirac de la Radio România Braşov FM/aburtica

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI , 7 iulie