Când vine vorba despre dulapurile de bucătărie, contează în primul rând ceea ce se află în interior. În timp ce fronturile la modă, sau chiar atemporale, o culoare frumoasă și o gamă largă de feronerie atent selecționată pot face ca dulapurile dvs. efectiv să strălucească, un sistem de organizare bine stabilit în interior este, fără îndoială, coloana vertebrală a bucătăriei, care face ca totul să funcționeze cu adevărat. La urma urmei, mai mult ca sigur nimeni nu vrea să deschidă dulapurile și o avalanșă de vase de gătit, sticle, farfurii sau condimente să se prăbușească pe podea. Dar în asta și constă problema: cu atât de multe articole pândind în dulapuri – oale, tigăi și produse neperisabile, doar pentru a numi câteva – păstrarea dulapurilor în formă maximă poate părea uneori mai dificilă decât a face vreun fel de mâncare supersofisticat. Cu toate acestea, în realitate, organizarea dulapurilor de bucătărie nu trebuie să fie o sarcină de proporții herculeene. Spuneți-ne că nu vi s-a întâmplat să căutați o ceașcă de măsurat sau o strecurătoare și să nu o găsiți nicăieri, nici chiar după ce ați scotocit prin fiecare sertar. Problema este că până și o bucătărie aparent ordonată poate fi dezorganizată. Gândiți-vă doar cât de agitate pot deveni unele zile ocupate cu pregătirea mesei în familie sau chiar și cu momentele de mici gustări. O amenajare complicată a bucătăriei ar putea împiedica mai degrabă decât să ajute. În mod ideal, fiecare articol și ustensilă de gătit ar trebui să locuiască într-un loc logic și ușor accesibil. Dar a vă da seama cum să vă organizați bucătăria într-un mod care să funcționeze cu adevărat nu este întotdeauna atât de simplu. Bucătăria este una dintre cele mai folosite încăperi din casă, mai ales dacă sunteți un bucătar entuziast sau un gurmand „feroce”. Așadar, păstrarea lucrurilor ordonate și îngrijite poate fi percepută mai mult ca un vis; ceva ce fac oamenii fac (în ritm rapid) pe rețelele de socializare, dar aproape imposibil de realizat în viața reală. În viața reală, ustensilele și aparatele se luptă pentru spațiu în sertare, amestecurile obscure de condimente se pierd într-o mare de borcane, iar oalele și tigăile nepotrivite sunt stivuite una peste alta într-un haos greu de descris. Dar credeți-ne, lucrurile nu trebuie să stea deloc așa. Tocmai pentru a preîntâmpina acest lucru câțiva experți în organizare și-au dezvăluit sfaturile în privința abordării acestor „colțuri culinare”. Gândiți-vă la acest articol ca la un ghid cuprinzător (și definitiv) pentru a vă organiza dulapurile de bucătărie o dată pentru totdeauna. Aceste reguli vă vor ajuta să reduceți decalajul dintre bucătăria de vis și cea din realitate, abordând una din marile probleme din acest spațiu (poate cea mai importantă), și anume dulapurile și sertarele de bucătărie.

Bucătăria dvs. a văzut de toate de-a lungul timpului, mirodenii pe care nu le-ați folosit niciodată, prea multă sau prea puțină veselă și mai multe încercări de organizare. Acum este, însă, momentul să vă faceți un plan serios de organizare pentru bucătărie. Începeți, așadar, cu o „plimbare” prin fiecare loc din bucătărie, de la sertarele pentru tacâmuri și dulapuri până la frigider. Pasul al doilea ar fi să scoateți totul, efectiv totul, să curățați spațiile goale și să rearanjați ajutându-vă de câteva idei de organizare ușoare și profitând la maximum de spațiul disponibil. Utilitatea este prioritară atunci când ne gândim la metode de organizare pentru bucătărie, stilul sau tendințele fiind lăsate la urmă, dar nu trebuie să fie întotdeauna așa. Fie că încercați cea mai bună metodă pentru a vă depozita condimentele, sau vreți să ordonați altfel spațiul din dulapuri și sertare, există soluții și utile și „stylish”.

* Reorganizați-vă frigiderul – Când vine vorba de organizare, frigiderul este de obicei ultimul loc de care vă ocupați. Nu este nimic plăcut la pachetele de brânză și alimente, nu? Greșit. Specialiștii demonstrează că și rafturile cu alimente din frigider pot arăta bine cu ajutorul coșulețelor, caserole transparente și al altor cutii de depozitare pentru o organizare ca la carte. Oferta online este de necombătut.

* Marea debarasare – Nu umpleți barul din bucătărie, ci alegeți doar câteva pahare speciale sau sticle interesante pe care să le puneți la vedere. Dulapul cu băuturi și accesorii va arăta minimalist, stilat și bine organizat. Pune paharele mai puțin drăguțe, sticlele clasice și alte accesorii în compartimentele dulapului fără geam.

* „Construiți-vă” spațiul de depozitare de care aveți nevoie – Sertarele sunt făcute special pentru depozitare și organizare, dar asta nu înseamnă că sunt din start mereu potrivite nevoilor dvs. Dacă folosiți separatoare în sertar puteți să vă organizați vesela mult mai eficient. În plus, nu mai riscați să se împrăștie farfuriile în timp ce deschideți sertarul. Cutiile și coșurile de depozitare nu trebuie să fie neapărat cele clasice, ci le puteți înlocui cu alternative mai stilate. Alege combinații de coșuri din lemn, opace și negre. Cămara va arată mai organizată și mai frumoasă fără produse de toate formele și culorile la vedere.

* Organizare colorată – Încercați să compuneți o poveste colorată pentru organizarea prosoapelor de bucătărie și a tacâmurilor, în nuanțe pastel. Când lucrurile arată așa de organizate din punct de vedere vizual, veți fi mai motivată să le păstrați ordonate.

* Organizare pentru tăvile de cuptor – Nimeni nu vrea să scoată tava pentru prăjituri de sub alte șase tăvi. Depozitați-le vertical în loc să le puneți una peste alta. Niște organizatoare de dulap verticale te vor ajuta să le depozitați și să le scoateți cu ușurință din dulap.

* Organizare pentru dulapurile din bucătărie, cu suporturi rotative – Suporturile rotative sunt arma secretă de organizare în bucătărie când vreți ca spațiul să fie funcțional. Folosiți-le ca să aveți întotdeauna la îndemână recipientele cu condimente sau ca să vedeți și să scoateți cu ușurință sticla cu sos iute din dulap. Mai sunt utile și pentru organizarea sticlelor de ulei pe care le țineți pe dulapul de lângă aragaz (de obicei).

* Organizator de sertar pentru tacâmuri – Organizatoarele pentru sertare sunt foarte utile pentru aranjarea tacâmurilor. În loc să stea toate grămadă și să trebuiască să pierdeți  timpul căutând ce aveți nevoie, câteva recipiente de bambus, lemn sau plastic, unele chiar extensibile, vă vor scăpa de multe bătăi de cap.

* Extra spațiu de depozitare cu sertare aproape de sol – Acest truc de depozitare necesită o investiție mai mare și mai mult timp alocat pentru meșterit, dar dacă dulapurile din bucătărie sunt deja pline ochi, niște sertare la baza lor vă vor maximiza spațiul. Sunt soluția perfectă pentru depozitarea obiectelor plate și mai rar folosite.

* Dulapurile nu sunt singurele locuri de depozitare din bucătărie – Ca să păstrați lucrurile organizate, este important să nu aglomerați spațiile de depozitare. Dacă nu mai aveți spațiu în dulapurile din bucătărie, încercați să scoateți unele obiecte din ele și să le depozitați altundeva. De exemplu, tigăile și strecurătoarele pot sta bine mersi agățate pe un perete. Vă eliberează spațiul din dulap, și arată și bine. Bineînțeles, le veți agăța pe cele impecabile!

* Cafeneaua de acasă – Nu vă neglijați cafetiera sau espressorul, vârându-le undeva în fundul dulapului. Faceți-vă un bar special pentru cafea într-o colț gol. Cu un setup atractiv, vă veți trezi dimineața cu o poftă nebună de a savura un macchiato cu caramel. În plus, veți avea toate uneltele și ingredientele la îndemână.

* Soluții de depozitare în afara dulapurilor – Fundurile pentru tocat pot fi și elemente decorative pentru perete. Puteți chiar umple un perete întreg, mai mic desigur, cu piese din lemn. Nu numai că genul acesta de aranjament vă eliberează spațiul din dulapuri pentru alte lucrurile, dar arată și foarte la modă.

* Organizare pentru dulapurile din bucătărie: pe laterale – Este incredibil cât de mult spațiu util există în bucătărie și nu-l folosiți. Puteți depozita ustensilele agățându-le pe partea laterală a dulapurilor, dacă este la vedere sau chiar în interiorul ușilor, având grijă să nu lovească obiectele fragile care se află în dulap. Folosiți o șină, cârlige sau chiar rafturi.

* Folosiți și spațiul de deasupra dulapurilor – Dacă nu aveți dulapuri până în tavan, vă puteți folosi de spațiul de deasupra lor. Aici puteți aranja tigăi și cărți de bucate pe care nu le folosiți foarte des. Nu uitați totuși să ștergeți praful și acolo când faceți curățenie generală.

* „Cămara” din sertar – Nu există o regulă bătută în cuie care spune unde anume să depozitați lucrurile din bucătărie. Dacă vi se potrivește această metodă, puteți să scoateți recipientele cu condimente din cămară și să le dedicați un sertar. Puneți etichete pe ele ca să găsiți rapid condimentele de care aveți nevoie atunci când gătiți.

* Lucruri mici din cămară în suport pentru bureți – Știți suporturile acelea pentru bureți care se lipesc de faianța de la chiuvetă? Cu bandă dublă adezivă le puteți lipi în cămară sau pe ușa de la dulap ca să depozitați în ele pungile cu snacks-uri. În acest fel mai scăpați și de aglomerația vizuală creată de punguțele colorate de diverse dimensiuni.

* Organizare pentru dulapurile din bucătărie: cârlige pentru căni – Folosiți cârlige ca să atârnați ceștile sub dulapul suspendat din bucătărie. Așa puteți expune un set de cești drăguțe și le veți avea și la îndemână, fără să trebuiască să scotociți prin adulap.

* Detergenți cu pulverizator pe bară de susținere – Este un truc clasic, dar grozav pentru spațiul limitat din masca de la chiuvetă. Atârnați detergenții cu pulverizator de o bară de susținere amplasată în dulap. Veți avea mai mult spațiu și produsele de curățenie vor fi mai la îndemână.

* Suport mic pentru prosoape – Același lucru puteți face și cu un suport pentru prosoape amplasat pe ușa de la dulap. Poți atârna orice pe suport, pentru maximizarea spațiului de depozitare.

* Organizare pentru dulapurile din bucătărie: accesoriile de la robotul de bucătărie – Accesoriile de la robotul de bucătărie ocupă mult spațiu. Ghiciți unde le puteți depozita mereu la îndemână? În bolul robotului. Ca să nu zgâriați bolul cu accesoriile metalice, puneți un prosop de bucătărie în el.

* Panou perforat transformat în cămară verticală – Dacă nu mai aveți spațiu în cămară, sau, și mai rău, nu aveți una, există soluții de depozitare la îndemână. Puteți folosi spațiul de pe pereți pentru a monta un panou perforat. Atașați-i suporturi și rafturi și depozitați pe ele produsele pe care le-ați ține de obicei în cămară.

* Scoateți alimentele de bază din pungi – Renunțați la ambalajele în care vin pastele, orezul, zahărul și făina. Mai bine turnați-le în recipiente speciale ca mărime și formă. Nu numai că arată mai bine decât în pungile lor originale, dar bucătăria ta va arăta și mai organizată. Nu uitați să le etichetați, pentru a nu încurca zahărul cu făina sau cu sarea.

* Organizare pentru dulapurile din bucătărie: platouri pe vertical – Folosiți un dispozitiv care servește la susținerea suporturilor de tocat ca să depozitați platourile și farfuriile mari. Așa veți putea să le scoateți rapid din dulap, fără a vă chinui să dați alte lucruri la o parte.

* Montați sertare în dulapuri – Dacă montați sertare în dulapurile din bucătărie maximizați spațiul și veți putea ține organizate mai multe lucruri. Montați unele cu grilaj, ca să puteți  vedea cu ușurință unde sunt toate recipientele.

* Pungi cu umerașe pentru pantaloni – Acest truc este genial (și viral) pentru rafturile cu grilaj întrucât puteți atârna o mulțime lucruri de ele. Umerașele cu clipsuri pentru pantaloni pot fi folosite pentru depozitarea pungilor vertical. Dulapul va fi mai organizat și pungile deschise sigilate.

* Organizare diagonală pentru sertare – Separatoarele diagonale pentru sertare sunt perfecte pentru depozitarea uneltelor de gătit lungi, cât și pentru cele mici, fără să irosiți spațiul. Acum nu mai trebuie să le puneți unele peste altele și să creați o aglomerație nedorită.

* Organizare pentru dulapurile din bucătărie: depozitarea obiectelor similare – Gruparea obiectelor similare este plăcută vizual și vă ajută să găsiți  cu ușurință lucrurile de care aveți nevoie. Trucul acesta vă va ajuta să știți exact locul unui obiect fiindcă îl veți găsi lângă altele ca el.

* Etichetați totul – Când vă uitați la o întreagă colecție de recipiente transparente cu tot felul de lucruri în ele, vă poate copleși vizual și mintal. Etichetarea echilibrează lucrurile. Pare cumva ridicol, dar chiar ajută.

* Acoperiți unele uși din sticlă de la dulapuri – Ușile cu geam de la dulapuri pot fi o componentă frumoasă în bucătărie. Dar nu și atunci când ce vezi prin ele nu este deloc estetic. Puteți rezolva rapid această problemă dacă lipiți pe ele niște hârtie decorativă sau tapet care se potrivește cu amenajarea generală.

* Organizare pentru dulapurile din bucătărie: depozitarea capacelor – Folosiți cârlige pe interiorul ușilor de la dulap ca să depozitați capacele de la oale și tigăi. Capacele ar trebui să stea fixe, ca să nu cadă, deci montați-le urmând circumferința fiecărui capac.

* Scurgător pentru vesela copiilor – Un scurgător pentru vase este perfect pentru depozitarea și organizarea veselei pentru copii. Cu siguranță vreți să aveți acces rapid la ele, iar copii să nu le azvârle prin dulap fără noimă.

* Montați o bară pentru perdea sub dulapurile suspendate – Ca să eliberați un sertar, sau două, montați o bară ca cele pentru perdele sub dulapurile suspendate. Puteți apoi atârna pe ea cu cârlige ustensilele care altfel ar ocupa spațiul din sertare.

* Spațiu de depozitare instant cu rafturi care se lipesc – Pentru organizarea obiectelor mici la care vreți să aveți acces rapid, rafturile cu bandă adezivă sunt o soluție excelentă. Pur și simplu le lipiți de interiorul ușilor de la dulapuri și obțineți instant un nou spațiu de depozitare.

* Organizare neutră pentru dulapurile deschise – Paharele transparente și vasele albe sunt potrivite pentru dulapurile deschise. Dacă evitați să depozitați în ele texturi și culori intense, scăpați de sentimentul de aglomerație pe care vi-l poate da un dulap deschis.

* Sau îmbrățișați complet culorile – Dar nu este o regulă să folosiți nuanțe neutre. Puteți adopta și un look plin de culoare, cu condiția ca tot dulapul să fie organizat uniform.

* Organizare pentru dulapurile din bucătărie: mini-rafturi între rafturi – Montarea unor rafturi mai mici sub cele deja existente vă ajută să dublați spațiul din dulap. Ca să maximizați  spațiul vertical din dulapuri sau din cămară puneți niște rafturi micuțe între cele deja existente. Puteți depozita pe ele obiecte mai mici, în loc să le îngrămădiți aleatoriu prin sertare.

* Tub de la hârtia igienică pentru hârtia de copt – Dacă nu prindeți cu ceva rola de hârtie de copt înainte să o băgați în sertar, se va desface și va ocupa mai mult spațiu. O metodă eco de upcycling, care v-ar putea ajuta, este să tăiați o bucată din cartonul de la prosoapele de hârtie sau de la hârtia igienică și să înfășurați rola cu ea.

* Suport magnetic pentru cuțite – Dacă nu aveți spațiu în sertare sau pe insula de la bucătărie pentru suport de cuțite, și nici pe perete pentru unul magnetic, nu este nicio problemă. Montați un suport magnetic pentru cuțite pe partea laterală a dulapurilor suspendate. Dacă aveți copii mici, trucul acesta vă va ajuta să țineți cuțitele departe de mânuțele „curioase” ale micuților.

* Sau puneți un suport magnetic în dulap – Este destul de periculos să scotociți după lame ascuțite prin sertare. Un suport magnetic în dulap vă ajută să folosiți și spațiul vertical și să depozitați în siguranță lamele de la roboții de bucătărie.

* Organizare colorată pentru cărțile de bucate – Aranjarea cărților în culorile curcubeului este un subiect controversat, dar poate cineva să nege cât de drăguț arată? Să aranjați  cărțile de bucate în culorile curcubeului pe rafturile din bucătărie arată că cineva a investit timp să le facă să arate bine și organizate.

* Ajustați înălțimea rafturilor – Câteodată cele mai simple soluții sunt cele la care nici nu te gândești. Ajustarea rafturilor vă poate transforma interiorul dulapurilor în spații potrivite pentru nevoile tale de depozitare. Puteți face același lucru și cu rafturile din frigider.

* Lăsați spațiu între seturile de obiecte din dulapurile deschise – Să permiteți obiectelor să respire, chiar și pe rafturi încărcate, oferă iluzia de spațiu. Încercați să grupați obiectele similare și să lăsați spațiu între seturi. În spațiul respectiv puteți pune obiecte decorative care să ofere spațiului un look relaxat.

* Depozitarea lucrurilor care se varsă ușor – Dacă ați depozitat lucruri care se varsă ușor, puneți-le în dulap pe o farfurie mică. Vă va ajuta să evitați vărsarea lor pe raft și astfel veți avea mai puțină curățenie de făcut.

* Organizare pentru dulapurile din bucătărie: tijă de tensiune ca „raft” – Poți crea instant un raft pentru obiecte mici dacă montați o tijă de tensiune pe lungimea dulapului. Este un truc excelent pentru depozitarea condimentelor, a borcanelor și a cutiilor cu arome.

* Regula de aur din cămară – Regula de aur din cămară spune că trebuie să puteți vedea tot ce stocați în ea. Asta se poate aplica și în interiorul dulapurilor și al sertarelor. Partea interesantă este că veți știi mereu ce aveți și veți fi forțată să revizuiți ce păstrați.

* Verificați ce caserole aveți – Organizarea caserolelor este un proces dificil. Sunt atât de multe forme și mărimi, toate cu câte un alt capac de culoare diferită. Ca să le organizați, primul pas este să vă revizuiți toată colecția ca să vedeți cu exactitate cu ce vă „luptați”, la care puteți renunța și de ce anume mai aveți nevoie.

* Apoi depozitați capacele pe un uscător – Combinați un uscător portabil cu un coș din plastic. Vă veți face astfel un spațiu de depozitare perfect pentru capacele de la caserole.

* Organizare pentru dulapurile din bucătărie: depozitare pe înălțime – Lucrurile mărunte contează atunci când trebuie să depozitați o colecție de obiecte. Așa cum ați organiza cărțile pe înălțime în camera copilului, ca să arate ordonate, puteți face același lucru și pentru recipientele din dulap sau cămară. Va oferi un aspect ordonat, chiar și atunci când dulapul este plin.

* Folosiți magneți sub dulapurile suspendate – Suprafața de sub dulapurile suspendate din bucătărie poate fi folosită ca să depozitezi lucruri pe care le-ați ține de obicei pe blat. Puteți astfel depozita borcane cu condimente fixate cu magneți. Nu numai că este soluția ideală pentru depozitarea condimentelor, dar face și mult loc în dulap pentru alte lucruri.

* Dulap pe post de cămară – Montați niște sertare extensibile într-un dulap care vă vor permite să vedeți tot ce dețineți și să maximizați spațiul. Va fi mult mai ușor să luați ce aveți nevoie doar trăgând de sertar, decât să cotrobăiți prin cămară.

* Cărucior în cămară pentru extra depozitare – Un cărucior de bucătărie care încape în cămară vă va maximiza spațiul de depozitare fără să sacrificați funcționalitatea lui. Ca să puneți lucruri în cărucior sau în spatele lui nu trebuie decât să-l trageți din cămară. Puneți în cărucior lucrurile din aceeași categorie, cum ar fi ingredientele pentru prăjituri, pe care le mutați rapid în bucătărie când aveți nevoie de ele.

* Sau folosiți un cărucior pentru oale și tigăi – Dacă aveți o bucătărie minusculă și nu mai aveți spațiu de depozitare în dulapuri, folosiți căruciorul de bucătărie pentru a depozita oalele și tigăile. Puteți muta căruciorul în zona din apropierea aragazului atunci când trebuie să gătiți.

Uneori, pentru a ști ce să depozitați în dulapurile de bucătărie, este mai ușor să începeți cu ce să NU depozitați în acest spațiu. Aceste articole sunt fie prea voluminoase, fie prea incomode, folosite prea frecvent, fie chiar prea rar folosite, pentru a fi depozitate în dulapurile de bucătărie.

* Tăvi de servire – Cu excepția cazului în care găzduiți un grup de peste 20 de persoane în fiecare noapte, tăvile de servire pot fi depozitate într-un coș de depozitare din plastic și pot fi scoase chiar înainte de petrecere pentru o curățare strașnică. Tăvile de servire sunt voluminoase și greu de încadrat în dulapuri, așa că este logic să le depozitați în afara „amplasamentului” dacă aveți spațiu limitat. Un loc grozav de depozitare este în spațiul mort de deasupra frigiderului.

* Textile – Șervețelele de in și fețele de masă pot fi mutate în dulapul de lenjerie. Nu este nevoie să ocupați spațiu și să amestecați bucăți de țesătură cu alimentele și aparatele dvs. Dacă trebuie depozitate în dulap, așezați-le pe raftul cel mai înalt, astfel încât să nu picure sau să nu se verse nimic pe ele.

* Deschideți containere pentru alimente – Cel mai bine este să păstrați majoritatea alimentelor în cămară și frigider. Păstrarea alimentelor în dulapurile de bucătărie nu este recomandată, întrucât puteți rezerva acel spațiu pentru alte lucruri, cum ar fi sticlărie, vase și căni. Dacă alimentele trebuie păstrate în dulapuri din cauza lipsei de spațiu, maximizați-vă spațiul transferând alimentele în recipiente din sticlă sau din plastic. Și mai bine, folosiți cutii pătrate care nu vor crea spațiu mort între containere. Alimente precum făina, zahărul și cafeaua sunt candidații de bază pentru depozitarea în dulap, deoarece sunt ușor de depozitat și în apropiere în timpul gătitului. Păstrați pungile cu chipsuri și cereale în cămară pentru a nu face mizerie.

* Aparate pe care nu le folosiți niciodată – Mașinile de făcut floricele, aparatele de înghețată sau vafe sunt grozave, folosiți-le, faceți-vă poftele. Dacă totuși nu v-ați atins de ele de cinci ani, este timpul să le vindeți sau să le donați. Dacă nu sunteți pregătit să vă despărțiți de ele pentru că simțiți că vă pot fi utile în viitor, depozitați-le la subsol sau la mansardă sau organizați- le într-un coș dintr-un dulap. În schimb, aparatele pe care le folosiți zilnic mutați-le pe blatul din bucătărie. Timpul necesar pentru a le scoate din dulap, a derula cablul și a le pune înapoi pe blat pentru utilizare poate fi folosit mai bine.

* Decoruri de petrecere – Dacă vă distrați des, păstrați decorul la îndemână într-un dulap de bucătărie. În caz contrar, depozitați-le într-un coș etichetat din subsol sau mansardă.

* Piese de servire în aer liber – Mutați-le în zona de depozitare a bucătăriei, alături de accesoriile pentru petreceri. Chiar dacă aveți o bucătărie mare, nu vreți niciodată ca articolele pe care le folosiți doar din când în când să vă mănânce spațiul pentru a elimina articolele pe care le folosiți în mod regulat.

Autor: Alina Andrei, RADOR

https://www.apartmenttherapy.com/kitchen-cabinet-organization-ideas-36685671

https://www.cleanandscentsible.com/organize-kitchen-cabinets/

https://blog.perfectsnacks.com/how-to-organize-your-kitchen-in-10-simple-steps/

https://1800cabinetwholesalers.com/9-steps-organizing-kitchen/

https://www.thespruce.com/what-not-to-store-kitchen-cabinets-2648152

https://www.southernliving.com/how-to-organize-kitchen-cabinets-7253993

https://www.thepioneerwoman.com/home-lifestyle/decorating-ideas/g42408675/how-to-organize-kitchen-cabinets/