PNL nu este de acord cu modificarea fiscalităţii, anul viitor

Propunerea este, însă, contestată în acest moment de liberali. Mai mult, PNL nu este de acord nici cu modificarea fiscalităţii, anul viitor.

Preşedintele partidului, Nicolae Ciucă, a declarat, ieri, la o întâlnire cu investitorii străini, că în România este nevoie acum de stabilitate fiscal-bugetară:

Nicolae Ciucă: Am avut discuții în coaliție, este o linie peste care Partidul Național Liberal nu poate să treacă și am discutat cu liderii Partidului Social Democrat, cu premierul cu Marcel Ciolacu și am explicat că orice intervenție, în momentul de față, pe fiscalitate bulversează absolut orice speranță a noastră de dezvoltare economică, motiv pentru care nu se va întâmpla ca fiscalitatea să fie modificată în 2024. Va fi nevoie de dialog așezat, să se analizeze toate detaliile legate de ceea ce va însemna un nou cod fiscal pentru a putea să producă efecte pe termen mediu și lung.

Realizator: Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă discută, astăzi, în cadrul Forumului Dezvoltăm România – programat să înceapă la această oră la Parlament -şi cu oamenii de afaceri din ţara noastră, despre dificultăţile cu care se confruntă acest sector în condiţii de inflaţie, deficit bugetar şi încetinire economică./lalexandrescu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI – 23 noiembrie