Fiul lui Alain Delon a depus o plângere împotriva surorii sale Anouchka

Nou pas legal în familia actorului Alain Delon: Justiția franceză a indicat miercuri că fiul său cel mic, Alain-Fabien, a depus o plângere împotriva surorii sale Anouchka pentru „abuz de slăbiciune în detrimentul tatălui lor”, în vârstă de 88 de ani.
O anchetă preliminară a fost încredințată secției de cercetări din Orléans și brigăzii de cercetări din Montargis, a declarat procurorul Republicii din Montargis, Jean-Cédric Gaux.
Chestionat marți de postul de știri BFMTV, cel mai mic dintre frați a denunțat „metodele ticăloase, mafiote” ale surorii sale Anouchka, în vârstă de 33 de ani, acuzând-o că „ar fi pozat în fetița iubită, persoana care este atât de îngrijorată și preocupată de sănătatea tatălui ei”.
„Dacă ai fi fost cu adevărat îngrijorată de starea de sănătate a tatălui tău, ai fi venit de Crăciun”, a spus el indignat.
Alain-Fabien Delon a publicat duminică pe Instagram ceea ce prezintă ca fiind înregistrarea unei conversații dintre tatăl său și sora lui, în care vocea unei femei se adresează unui bărbat pe care îl numește „tată”. „Îl ia drept un idiot (…) și pe mine pe o proastă care îşi manipulează tatăl”, se poate auzi pe înregistrare.
Anthony Delon, în vârstă de 59 de ani, a dezvăluit, joi, conflictul din familie într-un interviu acordat publicației săptămânale „Paris Match”. Afirmând că tatăl său este „slăbit” și „diminuat”, el a indicat că a depus o plângere împotriva surorii sale, acuzând-o că nu l-a informat despre eșecul tatălui lor la „cinci teste cognitive” între 2019 și 2022. (www.lesoir.be – 10 ianuarie)/rcostea

RADOR RADIO ROMÂNIA (11 ianuarie)