A încetat din viaţă actorul Gary Graham, cunoscut pentru rolurile din „Star Trek” și „Alien Nation”

Actorul american Gary Graham, cunoscut pentru rolurile din „Alien Nation” și „Star Trek”, a murit la vârsta de 73 de ani, luni, 22 ianuarie 2024. Fosta sa soție, Susan Lavelle, a anunțat vestea într-o postare pe Facebook în dimineața zilei de 23 ianuarie.
Gary Graham a murit la un spital din Spokane, Washington. Soția lui Becky Graham i-a stat alături. Ea a declarat pentru „The Hollywood Reporter” că soțul ei a suferit un stop cardiac. Era tatăl unei singure fiice, Haylee Graham, născută din uniunea sa cu Susan.
Susan Lavelle, care l-a cunoscut pe Graham la vârsta de 20 de ani și el a jucat în „Alien Nation”, a scris: „Cu profundă tristețe anunț că Gary Graham, fostul meu soț, actor extraordinar și tatăl singurului nostru copil frumos, Haylee Graham, a murit astăzi. „Suntem complet devastați, în special fiica noastră Haley. Soția lui, Becky, i-a fost alături”.
Născut pe 6 iunie 1950, în Long Beach, California, Gary Graham a început cu apariții în seriale de televiziune la mijlocul anilor 1970, printre care „Eight Is Enough”, „Starsky and Hutch”, „Police Woman” și „The Incredible Hulk”.
Gary Graham a intrat apoi în universul „Star Trek” în 2001, când a fost distribuit în „Star Trek: Enterprise” în rolul recurent al ambasadorului vulcanian „Soval” (Graham a apărut și într-un episod din „Star Trek: Voyager”, în 1995). (www.lesoir.be – 24 ianuarie)/rcostea

RADOR RADIO ROMÂNIA (25 ianuarie)