Conducerea centrală a PSD discută cu primarii și liderii din teritoriu despre posibilitatea comasării alegerilor

Realizator: Cătălin Gomboș – Conducerea centrală a PSD discută cu primarii și liderii din teritoriu despre posibilitatea comasării alegerilor. Subiectul a fost abordat și luni în coaliția de guvernare, fără a se lua însă o decizie acest sens. În plus, PSD și PNL iau în calcul varianta ca românii din diasporă să aibă la dispoziție două zile pentru a-și exprima opțiunea de vot la europarlamentare. În ceea ce privește propunerea PNL de eliminare a impozitării pensiilor până în 3.000 lei, social-democrații spun că așteaptă din partea liberalilor și a ministrului finanțelor un impact bugetar.
Marcel Ciolacu, premier, președintele PSD: Haideți să vedem dacă e sustenabil așa ceva. Eu mă bucur că am reușit în șase luni de zile să aduc un echilibru macroeconomic în România. Sub nicio formă nu o să iau măsuri ca să stricăm tot ce am construit.
Realizator: Aceste subiecte ar putea fi abordate din nou miercuri, când PSD și PNL se vor reuni în ședințe separate înainte de începerea sesiunii parlamentare, ne-a informat redactorul RRA Amalia Bojescu./RADOR RADIO ROMÂNIA/abranescu/asalar

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 30 ianuarie)