Celine Dion, documentar despre boală pe Prime Video: „Nu vreau să permit acestei situații să mă definească”

O poveste intensă, între trecut și prezent, între bucurii și tristețe. Este „I Am: Celine Dion”, documentarul despre viața și boala cântăreței canadiane, produs de Sony Music Vision și distribuit de Amazon Prime Video. Un adevărat instantaneu al unui moment crucial din viața și cariera artistei, care combate de ani de zile cu Sindromul Persoanei Rigide.
Amazon MGM Studios a anunțat că a achiziționat drepturile internaționale asupra documentarului despre Celine Dion, intitulat „I Am: Celine Dion”.
Realizat de regizoarea nominalizată la Oscar, Irene Taylor, documentarul este un instantaneu al unui moment crucial din viața și cariera artistei. Documentul, care a fost produs de Sony Music Vision, în colaborare cu Sony Music Entertainment Canada și Vermilion Films și va fi disponibil pe Prime Video în peste 240 de țări și teritorii din întreaga lume, duce spectatorii într-o călătorie în trecutul și în prezentul cântăreței, în timp ce dezvăluie detalii despre lupta sa împotriva Sindromul Persoanei Rigide (SPS) și eforturile făcute pentru a continua să cânte pentru fanii săi iubiți și loiali.
„Acești ultimi doi ani au fost o provocare pentru mine, călătoria de la descoperirea bolii mele până la învățarea să conviețuiesc cu ea și să o gestionez, fără a permite acestei situații să mă definească”, a spus Celine Dion. „Pe măsură ce continuu pe drumul spre reluarea carierei mele de performer, mi-am dat seama cât de mult mi-a lipsit legătura cu fanii mei. În această absență am decis că vreau să documentez această parte a vieții mele, să încerc să conștientizez această afecțiune puțin cunoscută, pentru a-i ajuta pe cei care au același diagnostic ca mine”.
„Celine Dion este un superstar mondial cu o carieră artistică definită nu numai prin etica și pasiunea ei extraordinară, ci și prin dedicarea sa față de fani”, a declarat Jennifer Salke, responsabilă la Amazon MGM Studios. „Acest documentar este un portret direct și intim al unui moment crucial din viața și cariera sa personală și ridică cortina asupra călătoriei în care se află pentru a depăși un diagnostic de neconceput. Suntem onorați că ne-a încredințat povestea sa și abia așteptăm să o împărtășim cu publicul Prime Video din întreaga lume”, a concluzionat Jennifer Salke. (www.ilmessaggero.it – 1 februarie)/oavram

RADO RADIO ROMÂNIA (2 februarie)