Elena Gheorghe sărbătorește la Sala Radio 20 de ani de carieră

Cunoscuta cântăreață Elena Gheorghe sărbătorește 20 de ani de carieră artistică și marchează această aniversare printr-un concert de jazz, prezentat alături de Big Band-ul Radio România. Joi, 7 martie (de la ora 19:00), artista va urca pe scena Sălii Radio în evenimentul intitulat Embraceable You, dirijat de Simona Strungaru.

„Ne bucurăm să celebrăm cei 20 de ani de activitate muzicală ai Elenei Gheorghe prin concertul nostru intitulat Embraceable You, în care binecunoscuta cântăreață intră alături de noi în lumea muzicii de jazz. Auditoriul nostru se va delecta cu piesele ce fac parte din repertoriul concertului, dintre care amintim Mas Que Nada, Mambo Italiano sau Fly Me to the Moon”, declară Simona Strungaru, dirijoarea Big Band-ului Radio România.

Repertoriul serii de la Sala Radio va cuprinde atât șlagăre, cât și muzică pop interpretată în manieră de jazz.

De-a lungul carierei sale, Elena Gheorghe a reușit să se reinventeze și să surprindă publicul prin ușurința de a aborda mai multe stiluri muzicale care i-au adus succes: de la muzica latino, la cea pop-dance, aducând în atenția spectatorilor și un inedit repertoriu aromânesc.

În 2009, a reprezentat România la Eurovision, pentru ca ulterior să cucerească topurile muzicale din Spania, Italia, Polonia și Japonia cu muzică dance.

Concertul va fi transmis live pe calea undelor, pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical, dar și live online pe site-urile celor două posturi de radio și prin intermediul aplicației Radio România, disponibilă pe dispozitive Android și iOS.

Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a Sălii Radio (tel. 021.314.68.00). Pentru programul casei de bilete, vă rugăm să consultați site-ul oficial www.orchestreradio.ro – secțiunea Bilete. Biletele sunt disponibile și în sistem online – pe entertix.ro și myticket.ro, dar şi în librăriile Cărtureşti.

RADOR RADIO ROMANIA (4 martie)