Celine Dion a explicat că este bolnavă de 17 ani

În decembrie 2022, Celine Dion a făcut un anunț pentru fanii săi: a fost nevoită să-și anuleze turneul și suferă de sindromul persoanei rigide, o boală neurologică rară. Când și-a făcut anunțul, însă, nu a precizat de cât timp suferă de această boală.
BBC a împărtășit un fragment din interviul său cu superstarul. Céline Dion abordează subiectul maladiei ei și mai ales secretul pe care l-a păstrat în ultimii ani. În special, ea a dezvăluit că suferă de sindromul persoanei rigide de 17 ani. În timpul turneului ei „Taking Chances World Tour” din 2008, ea a simțit pentru prima dată simptomele. Nu s-a oprit însă și a preferat să se concentreze asupra carierei. ea locuind atunci în Las Vegas. Soțul ei René Angélil se lupta cu cancerul de gât înainte de moartea sa în 2016. „Soțul meu lupta să-și salveze viața (…) A trebuit să-mi cresc copiii, să mă ascund, să fiu o eroină, simțind tot timpul că trupul meu mă abandonează (…) Și minciuna, pentru mine, era o povară prea grea de suportat. Să mint oamenii care m-au adus acolo unde sunt astăzi era ceva de care nu mai eram capabilă”, explică ea.
Un documentar despre intimitatea lui Céline Dion, „Eu sunt: ​​Céline Dion”, va fi difuzat din 25 iunie pe Prime Video și va aborda şi boala ei. (www.lesoir.be – 11 iunie)/rcostea

RADOR RADIO ROMÂNIA (12 iunie)