A început cea de-a 38-a ediţie a Târgului de Turism al României la Bucureşti, la Complexul Expoziţional Romexpo

A început astăzi cea de-a 38-a ediţie a Târgului de Turism al României la Bucureşti, la Complexul Expoziţional Romexpo. Anul acesta sunt prezenţi peste 200 de tour-operatori şi agenţii de turism. La târg au venit cu standuri proprii şi 12 ţări din întreaga lume. Au standuri la Romexpo şi Consiliile Judeţene care încearcă să promoveze destinaţii turistice din România – de exemplu, Sibiul are un stand dedicat gastronomiei, având în vedere că peste doi ani va fi Regiune Gastronomică Europeană. Ofertele la Târgul de Turism al României sunt extrem de variate, iar preţurile sunt foarte atractive, după cum precizează Marius Berca, reprezentantul unei agenţii de turism.
Marius Berca: „Cine vine acum să-şi achiziţioneze o vacanţă plăteşte doar 25 de euro avans, până la 31 ianuarie plăteşte până la 30% diferenţa cu 21 de zile înainte de a pleca sunt aceste oferte first minut pe care noi le-am scos acum pentru turişti. Faptul că poate să-şi plătească în rate şi ca sumă modică este un mare avantaj pentru turişti. Pe lângă destinatiile tradiţionale pe care şi le iau turiştii, au început să se întoarcă la destinaţiile exotice foarte solicitate de turişti, cu siguranţă vor beneficia de foarte multe discounturi şi foarte multe suprize pe perioada Târgului de Turism”.
Programul de vizitare al Târgului de Turism este până sâmbătă, între orele 10:00 şi 18:00, iar duminică, pe 19 noiembrie între 10:00 şi 16:00. Preţul biletului de intrare este de 10 lei pe zi, de gratuitate beneficiind copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate./dursache/gpodea

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (16 noiembrie)