Giorgio Armani va produce halate pentru medici

De la rochii la halate, Giorgio Armani luptă în războiul împotriva pandemiei de coronavirus. Miercuri, grupul condus de Giorgio Armani a decis să ofere o mână de ajutor, practică, în lupta împotriva epidemiei, începând să producă halate pentru medici și asistente.
„Grupul Armani anunță transformarea tuturor fabricilor sale de producție italiene în realizarea de halate de unică folosință destinate protecției individuale a lucrătorilor sanitari angajați în tratarea coronavirusului”, se arată într-un comunicat.
Prin urmare, începând de joi, fabricile marca Armani se vor concentra în exclusivitate pe producția de halate de laborator destinate spitalelor lombarde și italiene.
Mai mult, „Giorgio Armani a decis să ofere contribuția sa și spitalelor din Bergamo, Piacenza și Versilia, ajungând astfel la o donație totală de 2 milioane de euro”, inclusiv fondurile deja alocate în ultimele zile pentru Protecție Civilă, Spitalul Luigi Sacco din Milano, Spitalul San Raffaele din Milano, Institutul de Tumori din Milano și Institutul Spallanzani din Roma./oavram/dsirbu

(www.milanotoday.it – 28 martie)