Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas.
JLo s-a căsătorit cu iubitul ei la miezul nopții, între sâmbătă și duminică, într-o capelă „drive through” din Las Vegas. Confirmarea a fost făcută chiar de JLo, după ce în presa tabloidă au apărut zvonuri relatate de „Tmz”.
„După ce am stat la coadă cu alte patru cupluri pentru a obține licența de căsătorie, am reușit pe ultima sută de metri”, a anunțat Lopez, proclamând Las Vegas drept „capitala mondială a nunților”.
Copiii ambelor vedete au fost prezenți la nunta de la Little White Wedding Chapel, care a rămas deschisă încă câteva minute, pentru a permite cuplului „Bennifer” să facă câteva poze în Cadillac-ul roz, „folosit evident de către rege”.
Capela este o etapă obligatorie pentru nunțile celebrităților.
Fondată în anii 1950, a căsătorit peste 800.000 de oameni, printre care Frank Sinatra, Judy Garland, Mickey Rooney, Michael Jordan, Britney Spears, Bruce Willis și Demi Moore. Regele ar fi Elvis Presley, care în viață ar fi deținut mai multe mașini Cadillac de culoare roz.
Lopez și Affleck trebuiau să se căsătorească în septembrie anul trecut, după ce și-au reluat relația pe care au avut-o între 2002 și 2004.

ANSA (Italia), 18 iulie 2022

https://www.ansa.it/canale_lifestyle/notizie/people/2022/07/17/tmz-jennifer-lopez-e-ben-affleck-si-sono-sposati_ca3f5e0f-ce8b-485d-9196-80651a08f3ac.html

Traducerea: Oana Avram