Alertă: Iepuraşul a fost arestat!!!

Flux de ştiri Altfel oferit cu generozitate de elevii clasei a III-a D, Şcoala 176 „Sfinţii „Constantin şi Elena” Bucureşti, care au vizitat Rador cu prilejul evenimentelor din programul „Şcoala Altfel”.

Stire bomba

Suntem in fata casei iepurasului de paste care va fi arestat pentru ca nu a dat tuturor copiilor cadouri. Aceasta pedeapsa va dura 100 000 de ani de inchisoare. Inlocuitorul sau va fi Mos Craciun de Paste.
Redactor: Maria Iliu

Alta Stire bomba

Iepurasul de Paste este in fata casei mele. Cauta cu disperare o casoleta cu morcovi. Ascultatorii care o gasesc vor primi o excursie in Tara Minunilor.
Redactor: Larisa Vlad

STIRE SUPEER

La Palatul Copiilor s-a deschis astazi NOUL ATELIER in care se pot face ornamente de primavara – Paste. Iepurasul va fi prezent la aceasta manifestare, maine intre orele 14:00 si 16:30. VA FI SI UN CONCURS DE ORNMENTE CU PREMII FABULOASE !
Redactor: Robert Ştefan Pantazi

Stire

Cea mai priceputa bucatareasa, mama mea, va face astazi la 12.30 o placinta de dovleac care va intra in CARTEA RECORDURILOR. Va invitam sa savurati o portie uriasa la 16.
Redactor: Samira Abdolahzadi

Veniti cu noi sa cautam oualele de aur

Astazi la 16.00 se va organiza in Parcul Tineretului un concurs de cautare a unor oua de aur. Cei care vor gasi cele mai multe oua vor fi invitati la o emisiune radio.
Redactor: Lorena Buzdughina

Stire importanta

In laboratoarele secrete din SUA, a fost descoperita tableta RoboTec, care se foloseste numai cu comenzi vocale. Ieri, intr-un interviu cu cel care a inventat-o, Mike Steward, am aflat ca aceasta tableta a fost greu de facut si o sa ajunga de vanzare si in Romania pentru 800,000 de Euro in luna iunie a acestui an.
Redactor: Alina Dumitrescu

Stire sigura

Mama mea face cele mai bune amandine.Si cred ca in 2020 va intra in cartea recordului. O iubesc pe mama mea.
Redactor: Sara Dunca

Concertul INDILEI

Pe 7 decembrie 2015,INDILA va avea un concert chiar in Romania,intre orele 20:00-0:00
Organizatori:Eventim,Bilete.ro,etc
Redactor: Eduard Busuioc

Elefantul Zburator

Elefantul Zburator va ateriza la Zoo intre orele 5:00-6:00, pe 13 august 2016. Intrarea gratuita!
Organizator:Mama Natura
Redactor: David Neacsu

STIRE BOMBA

Hopa Mitica a gasit masina timpului si a provocat un inpact intre fluxul spatiu timp.
Redactor: Catalin Remus