Salonul muzical „Madrigal 60”, inaugurat la Aeroportul Internațional Henri Coandă

Vineri, 30 iunie, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Compania Națională Aeroporturi București au inaugurat Salonul muzical „MADRIGAL 60” la Aeroportul Internațional Henri Coandă.

La ceremonia de inaugurare au participat Ministrul culturii, doamna Raluca Turcan, oficiali din partea celor două instituții, reprezentanți ai altor organizații, media și public.



Creat ca un spațiu elegant de așteptare și recreere, Salonul muzical „MADRIGAL 60” este decorat în maniera unei săli de spectacole în miniatură, în stil baroc, unde călătorii aflați în tranzit se pot delecta cu atmosfera specifică concertelor Corului și, de asemenea, se pot destinde ascultând muzica interpretată de celebrul ansamblu. Salonul va fi deschis non-stop pentru public pâna la finalul anului 2023, în zona de legătură dintre terminalele Plecări și Sosiri.

Salonul muzical „MADRIGAL 60” reprezintă un proiect dedicat publicului care traversează prima poartă internațională a României, realizat de către Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” în parteneriat cu Compania Națională Aeroporturi București.