Cristian Mandeal și Editura Casa Radio – Sesiune de autografe la Festivalul „George Enescu”

Distincţie, echilibru, sobrietate şi cea mai solidă cultură a tradiţiei simfonice sunt câteva dintre atributele profilului artistic al reputatului dirijor Cristian Mandeal, personalitate care, prin arta domniei sale, încântă publicul de pretutindeni și onorează totodată mai multe albume muzicale realizate, în cursul anilor, la Editura Casa Radio. Cel mai recent a apărut acum un an sub titulatura „Serenity”.

Readucem în atenția publicului acest album, cu ocazia concertului dirijat de Cristian Mandeal în cadrul Festivalului Internațional „George Enescu”, la Sala Palatului din București, marți, 19 septembrie, începând cu ora 20.00.

La finalul acestui concert – în care reputatul dirijor se va afla la conducerea Orchestrei Filarmonicii Naționale a Ungariei – maestrul Cristian Mandeal va oferi publicului, în foaierul Sălii Palatului, o sesiune de autografe pe albumul „Serenity”.

Compact-discul cuprinde lucrări din epoci și universuri sonore diferite ce au, însă, o trăsătură comună: generează și amplifică starea de liniște și de introspecție. Înregistrările au fost realizate recent în Studioul de concerte „Mihail Jora” (2020, 2021) și reflectă o colaborare de tradiție între Orchestra de Cameră Radio și dirijorul Cristian Mandeal.

Albumul „Serenity” este disponibil, pe durata Festivalului „George Enescu“, la punctele de vânzare ale Editurii Casa Radio de la Ateneul Român, Sala Palatului și Sala Radio, sau prin comandă online pe site-ul editurii (www.edituracasaradio.ro).

Mai multe detalii despre album, la www.edituracasaradio.ro