Sharon Stone dezvăluie că a fost hărțuită sexual de fostul patron al companiei Sony Pictures

Invitată a podcastului „Let’s Talk Off Camera”, a lui Kelly Ripa, miercuri, 8 noiembrie, actriţa Sharon Stone a dezvăluit că a fost hărțuită sexual de patronul companiei Sony Pictures în anii ’80.
Sharon Stone ar fi ajuns într-adevăr la o întâlnire cu gigantul divertismentului. Ea explică în podcast: „M-am dus la biroul lui și știi, era în anii 1980, şi pe atunci canapeaua era jos până la podea”, a început ea. „Erau genul ăsta de canapele uriașe, foarte joase, și aveam genunchii în jurul gâtului și, bineînțeles, oricum sunt atât de înaltă, toată numai picioare, stăteam cu mâinile pe șolduri, iar el se plimba în jurul biroului, în aceeași postură”.
Fostul director al Sony i-a spus atunci: „Oh, este adevărat ce se spune despre tine, ești atât de minunată. Nu am văzut pe nimeni în genul tău de zeci de ani. Toată lumea vorbește despre tine și se uită la tine. Te exprimi foarte bine. Ești atât de deșteaptă și frumoasă, iar părul ăla…”
Potrivit lui Sharon Stone, fostul patron a stat apoi în fața ei, înainte de a spune: „Dar mai întâi…” și şi-a expus organul sexual în fața ei. „Desigur, eram foarte tânără, iar când sunt nervoasă, pentru că sunt o persoană foarte bătăioasă, am început să râd”, a continuat ea. „Am început să râd și să plâng în același timp și nu m-am putut opri, pentru că am devenit isterică”. O reacție care l-ar fi surprins pe interlocutorul său. „Nu m-am putut opri, nu știa ce să facă”, și-a amintit ea. Așa că, desigur, a plecat și a ieşit pe ușa din spatele biroului său. Mi-am spus că a plecat, nu știam ce să fac”. Și actrița a lămurit: „Stăteam acolo, isterică, iar după un timp a venit secretara lui să mă caute pentru a mscoate afară”, a povestit actriţa. (www.lesoir.be – 9 noiembrie)/rcostea

RADOR RADIO ROMÂNIA (10 noiembrie)