Meghan Markle a câștigat un proces pentru defăimare împotriva surorii vitrege

Plângerea Samanthei Markle, sora vitregă a lui Meghan, care a acuzat-o de defăimare în instanță, a fost respinsă de o judecătoare americană. Plângerea Samanthai Markle fusese deja respinsă pentru prima dată în martie 2023.
Sora vitregă a ducesei de Sussex a criticat-o pentru anumite comentarii în documentarul Netflix „Harry & Meghan”, dar și în interviul cu Oprah Winfrey în 2021.
În plângerea ei din martie 2022, Samantha Markle a acuzat-o pe Meghan Markle că „a orchestrat campania de defăimare și distrugere a reputației și credibilității surorii și a tatălui ei pentru menţine și a promova în faţa familiei regale și a mass-mediei din lumea întreagă povestea mincinoasă „de la zdrențe la regalitate” pe care o fabricase despre viața ei.
Judecătoarea Charlene Edwards Honeywell a decis că afirmaţiile sale au fost fie opinii, în mod substanțial adevărate, fie nu au defăimat-o pe Samantha Markle, după cum a transmis BBC News.
Nici Samantha Markle nu va putea face recurs la această decizie. Plângerea sa a fost refuzată fără posibilitatea de reiterare. (www.lesoir.be – 13 martie)/rcostea

RADOR RADIO ROMÂNIA (14 martie)