Anne Hathaway a suferit un avort spontan pe scenă în timp ce juca rolul unei femei însărcinate

În timp ce juca rolul unei femei însărcinate la teatru în 2015, Anne Hathaway a suferit un avort spontan, a declarat ea pentru „Vanity Fair”. Trebuia să joace o naștere în fiecare noapte și să experimenteze acest avort spontan în privat.
În 2019, când și-a anunțat a doua sarcină pe rețelele de socializare, actrița a scris: „Toți cei care trec prin iadul infertilității, să știți că nu a fost o călătorie fără capcane pentru fiecare dintre sarcinile mele. Vă trimit multă dragoste”.
Întrebată de revistă despre aceste dificultăți, ea a revenit în cele din urmă la avortul spontan suferit în timp ce a jucat pe Broadway timp de șase săptămâni în 2015. În singura scenă „Grounded”, ea juca o femeie însărcinată: „Făceam actorie și trebuia să nasc pe scenă în fiecare seară”.
Prietenii ei o așteptau în culise să o susțină: „A fost prea greu să țin asta pentru mine când eram pe scenă și să mă prefac că totul era bine (…) Când totul merge bine pentru mine, am vrut să le amintesc altor femei că nu este nevoie să te prefaci mereu. Te văd și am fost ca tine. Este foarte greu să-ți dorești ceva atât de mult și să te întrebi dacă faci ceva greșit”. (www.lesoir.be – 27 martie)/rcostea

RADOR RADIO ROMÂNIA (28 martie)