De ce să puneţi fasolea la înmuiat în bere și nu în apă? Răspunsul o să vă surprindă

Fasolea este printre alimentele preferate în bucătăria bulgară. Cu această leguminoasă putem pregăti o serie de mâncăruri, între care cele mai căutate ar fi ciorbă de fasole, iahnie de fasole și fasole la ceaun.
Unii oameni preferă să o combine cu cârnați, chiftele sau alte preparate din carne. Totul depinde de preferințele culinare. Pentru a obține un festin cu adevărat gustos pe care să-l serviți cu plăcere la mesele dvs., trebuie să fiți conștient de modul în care să pregătiți fasolea pentru masă. Se știe de mult că fasolea gustoasă se obține atunci când o punem la înmuiat în apă în prealabil. Nu există aproape nicio gospodină care să nu cunoască această regulă. Cu toate acestea, ați auzit că în unele zone ale Bulgariei fasolea se înmoaie în bere şi nu în apă? Știți de ce se procedează de fapt în acest mod și care este diferența la final? Astăzi vă vom dezvălui acest truc, datorită căruia mâncarea reușește să devină o capodopera culinară de care să se bucure toată lumea. De ce se pune fasolea la înmuiat în bere? Sunt persoane care sunt adepții unor gusturi mai neconvenționale. Ei experimentează constant în bucătărie și încearcă să-și creeze formula pentru un preparat perfect. Nu contează dacă gătesc fasole, carne, cartofi sau orice alt produs, sunt deschiși la orice este nou. Fasolea înmuiată în prealabil în bere se dovedește incredibil de gustoas,ă atunci când este gătită cu carne și legume. Gustul său este foarte aromat și fin. Cu siguranță o să vă placă. Acum este momentul să încercați. Cu o bere gătiți o masă bună, iar la final satisfacţia este foarte mare.
(www.actualno.com – 28 martie)/pmirela/vdraguta