Invitație la conferință de presă MagicHOME: 100.000 de SMS-uri vor construi un Refugiu al părinților bolnavi de cancer

După 23 de zile și nopți în care sute de oameni au stat pe scaun pentru a lansa un apel public în sprijinul copiilor bolnavi de cancer și părinților acestora, sărbătorim 100.000 de SMS-uri.

MagicMakers (fondatorii MagiCAMP și MagicHOME) vă invită, miercuri, 29 noiembrie, la ora 10:00, la Galeria Galateca (Strada C.A. Rosetti, nr. 2-4), la conferința de închidere a campaniei #PentruMagicHome, destinate strângerii de fonduri pentru construcția unui centru mai mare pentru PĂRINȚII copiilor bolnavi de cancer – Refugiul Părinților.

Care sunt sumele colectate în urma campaniei, cum vor fi investiți banii, când va fi finalizată construcția celui mai mare centru destinat copiilor bolnavi de cancer și părinților acestora, care sunt planurile viitoare și situația accesului la tratament, acestea sunt doar câteva dintre temele despre care vom discuta în cadrul conferinței de presă.

La eveniment vor fi prezenți: Vlad Voiculescu, Melania Medeleanu, medici oncologi, psihologi, părinți și o parte dintre vedetele care au susținut alăturat campaniei.

Ne-am bucura să ne fiți alături.

RSVP: Cristina Lica, Communication Consultant, Rogalski Damaschin PR, 0740.051.749, cristina.lica@rogalski.ro