Walter Zenga, o nouă lovitură de teatru: „Nu m-am despărțit de soția mea, Raluca Rebedea”

Walter Zenga, surprinzător în fiecare zi. După ce a anunțat că divorțează de a treia soție, fostul fotbalist a fost nevoit să facă față acuzațiilor dure ale fiului său Andrea (în direct la televizor, la emisiunea Big Brother Vip din Italia) cu privire la absența sa totală ca tată, dar și loviturii date de celălalt fiu, Nicolò.
Cert este că s-a vorbit mult despre separarea (ba chiar despre divorțul propriu-zis) lui Walter Zenga de a treia soție, tânăra româncă Raluca Rebedea. Deși el însuși a dezvăluit ruptura printr-o postare care nu părea să lase loc de interpretări, acum tot el face un pas înapoi: „Nu sunt deloc separat de Raluca (Rebedea, cu care s-a căsătorit în 2005 și cu care mai are doi copii). Am făcut o postare care a fost, apoi, ștearsă după opt ore. Oricum, nu aș posta niciodată ceva rău despre copiii mei pe rețelele de socializare. Oricare ar fi relația, un tată își apără întotdeauna copiii”, a declarat antrenorul italian despre copiii din a doua căsătorie, cu care este în conflict.
Dar există o altă lovitură de teatru, care pare o telenovelă în familia Zenga. Surse bine informate susțin că, în urmă cu trei ani, Walter a plătit în total 60.000 de euro (30.000 lui Andrea și 30.000 lui Nicolò), la decizia instanței din Ancona, după ce a fost dat în judecată de a doua sa soție, Roberta Termali: mama lui Andrea și a lui Nicolò (cei doi copii aflați acum pe picior de război cu tatăl lor) ar fi cerut rectificarea indemnizației de întreținere din 2001. Și, acum, la trei ani după această ajustare, a doua soție și copiii ei sunt din nou în război cu fostul soț și tată.
Și asta nu este tot. Cele mai recente zvonuri afirmă că Walter Zenga a pus la dispoziția copiilor săi o mare vilă în regiunea Marche. Un alt semn, susțin Zenga și cei care sunt de partea lui (cum ar fi fosta parteneră, Hoara Borselli), că fostul fotbalist și acum antrenor nu i-a uitat niciodată. Pe scurt, așa cum se întâmplă aproape întotdeauna într-o separare (mai ales cu copiii la mijloc), cei care cred că motivul este întotdeauna și numai de o parte, chiar și în acest caz vor trebui să se răzgândească./oavram
OGGI (Italia), 3 februarie 2021

Traducerea: Oana Avram