Șase moduri pentru a ne proteja de căldură luna aceasta

Cât timp a fost frig, ne-am rugat să avem soare. Iată că este aici, în plină forță. Luna iulie se conturează a fi una deosebit de caldă, iar asta necesită mai multă atenție din partea noastră. Tendința este ca tempereturile să crească în fiecare zi cu circa un gard sau două. Am pregătit pentru dv. câteva sfaturi utile despre cum să vă protejeți de căldura verii.

1. Beți multă apă. Ar trebui să beți multă apă pentru a rămâne hidratați pe tot parcursul zilei. Trebuie să aveți întotdeauna cu dv. o sticlă de apă. Este una dintre modalitățile de a vă salva de căldură.

2. Nu stați în mașină dacă este foarte cald. Nu uitați că temperatura într-o mașină parcată la soare se poate dubla în cel mai scurt timp. Nu vă permiteți să petreceți mult timp în autoturism, deoarece acest lucru poate duce la un rezultat fatal. Nu lăsați copiii mici, bătrânii și animalele de companie într-o mașină parcată.

3. Petreceți timpul la răcoare. E bine să aveți draperii acasă. Stați cât mai mult posibil în camere cu aer condiționat. Purtați haine largi, confecționate din țesături naturale.

4. Planificați-vă activitățile din cursul zilei. Rezolvați-vă treburile pe care le aveți în partea mai răcoroasă a zilei. Evitați să fiți afară în orele caniculare. Fiți organizați și planificați-vă totul din timp.

5. Pălărie și protecție solară. Dacă totuși trebuie să ieșiși în caniculă, nu uitați să purtați o pălărie și să aveți protecție solară.

6. Aveți grijă de animalele dv. de companie. Asigurați-vă întotdeauna că animalele de companie au apă. Verificați-vă periodic vecinii în vârstă pentru a vedea dacă sunt bine. Fiți atent cu ceilalți. Acestea sunt cele șase sfaturi ale noastre pentru a vă salva de căldură. Sperăm că am fost de ajutor! (www.actualno.com-13iulie2023)/pmirela/rcostea