Cele mai actuale culori în moda primăverii 2024

Temperaturile ridicate din ultimele zile ne-au făcut să simţim că primăvara a venit deja, chiar înainte de sosirea lunii martie. Jachetele groase încep să fie depozitate în garderobă pentru iarna viitoare, iar întrebarea este ce purtăm în sezonul de primăvară, pentru a ţine pasul cu tendinţele modei. Desigur, nimic nu este obligatoriu şi fiecare alegere trebuie adaptată stilului nostru personal. Iată cele mai actuale culori pentru primăvara 2024, printre care cu siguranţă vom găsi măcar una care va domina în lunile următoare.
Albastru sky blue – Ne oferă o asociere între culoarea mării şi a cerului de vară, dar anul acesta este relevantă şi înainte de debutul sezonului estival. Tonurile de albastru deschis sunt proaspete şi înălţătoare, făcându-le o alegere perfectă pentru a ne lua rămas bun de la iarna gri.
Roşu cireş – Roşul strălucitor a dominat colecţiile în ultimele sezoane, iar primăvara nu face excepţie. Este, fără îndoială, o alegere pentru cei mai curajoşi, iar acum este momentul să mizăm pe tonurile mai închise ale acestei culori, atât pentru imaginea generală, cât şi pentru accentele accesoriilor.
Lila pastel – Această culoare o putem vedea peste tot în magazinele care au expus deja colecţiile de primăvară şi cu siguranţă reuşeşte să ne transmită bună dispoziţie. Trebuie să purtăm cu bucurie un obiect vestimentar sau un accesoriu în această nuanţă de mov, în lunile de primăvară.
Piersică – O altă culoare foarte proaspătă, de primăvară, pe care o vom îndrăgi în următoarele zile calde. Este uşor de combinat cu multe alte nuanţe şi a fost selectată culoarea anului 2024 de către Pantone.
Verde – Aceasta este cu siguranţă culoarea primăverii, aşa că nu este de mirare că domină şi garderoba. Avem de ales între diferite nuanţe, dintre care o putem găsi pe cea mai potrivită pentru noi.
Auriu – O altă culoare îndrăzneaţă şi, dacă nu avem nicio problemă să strălucim în toată splendoarea nu doar la o petrecere, ci şi în viaţa de zi cu zi, atunci nuanţele aurii sunt o alegere grozavă pentru primăvara anului 2024./ddaniela

(www.focus-news.net – 29 februarie)