26 C
Bucharest
vineri, iunie 25, 2021
Etichete Reteta zilei

Etichetă: reteta zilei

Pastă de ficat reinventată, cu capere și oțet balsamic

  Trebuie să scriu repede această rețetă, înainte ca altcineva să-mi ‘revendice’ invenția. Am pus-o în circulație demult și din motive misterioase, are mare succes...

Tort Sacher – specialitate vieneză

Dacă treceți prin Viena, e musai să încercați măcar o felie de Tort Sacher! Nu mă așteptam să fie atât de bun… inclusiv, sau...

Cea mai rapidă reţetă – mix mexican cu ciuperci la tigaie

După cum spune şi titlul: durează mai mult să scrii reţeta (şi sa cumperi ingredientele) decât să o prepari. Dintr-un foc: 140 grame ciuperci...

Tort cu lămâie, cacao și kiwi

Crema grozavă de lămâie cu lapte condensat pe care am descoperit-o de curând o putem folosi la fel de bine și la fabricarea unui...

Plăcintă cu ciuperci şi smântână

Este o plăcintă care seamănă cu cel mai bun desert grecesc (Portokalopita), nu pentru că ar fi dulce, ci pentru că se prepară cam...

Salată colorată în straturi

Salata aceasta are un strat alb cu roz și unul verde cu portocaliu. Și se asamblează imediat: Primul strat: 250 grame ricotta 130 grame sfeclă fiartă,...

Pere la cuptor cu miere, nuci și gorgonzola

Un aperitiv simplu și buuun care nu da multă bătaie de cap, dar are un gust deosebit. Patru pere tăiate în jumătate – deci ne...

Tort cu cremă de castane și de lămâie

Combinație grozavă: lămâie plus castane. Blat fără făină și cu ingredient surpriză! Hai să testăm:  Mai întâi cumpărăm un borcan de cremă de castane de...

Pui super rapid cu condimente ciudat amestecate

Deci e clar că reţeta este scrisă contra cronometru, după cum şi puiul şi celelalte au fost cumpărate/puse la mermelit/gătite tot contra cronometru –...

Supă de toamnă, cu morcovi şi pere

Supă cremă cu aromă de toamnă, care, nu ştiu cum se face, dar nu este de dovleac. O fi dovleacul de sezon, dar şi...
- Advertisement -

Vremea

Bucharest
cer senin
26 ° C
26 °
25.1 °
79%
1.5kmh
0%
vin
32 °
sâm
30 °
Dum
27 °
lun
27 °
mar
28 °
Translate »